LinkedIn Twitter Facebook

Nieuwjaarsreceptie gezamenlijke Hoeksche Waardse Ondernemersverenigingen

7 januari 2016

Het eerste feest van de drukke decembermaand ligt alweer achter ons en Kerst en Oud- en Nieuw naderen met rasse schreden. Het jaar 2016 lacht ons toe met nieuwe mogelijkheden. Ook dit jaar nodigen wij onze leden en overige Hoeksche Waardse ondernemers uit om gezamenlijk het glas te heffen op het nieuwe jaar. Dit doen we tijdens de nieuwjaarsreceptie voor ondernemend Hoeksche Waard.

 

Wij zijn weer te gast bij de Eendrachtshoeve, Tuinweg 3 in Zuid-Beijerland en wel op

donderdag 7 januari 2016 van 17.00 uur tot 19.00 uur.

 

De nieuwjaarsreceptie wordt georganiseerd door Business Club Hoeksche Waard, Contact Jonge Bedrijven Hollandse Waarden, de Maatschappij departement Hoeksche Waard, Ondernemersvereniging Hoeksche Waard, Stichting Centrummanagement Oud-Beijerland en Stichting HWLinked. Willem Kats, bestuurslid van Stichting Centrummanagement Oud-Beijerland heet dit jaar iedereen welkom.

 

De aanmelding is weer centraal geregeld. U kunt zich tot 4 januari a.s. aanmelden via de volgende "link". Geeft u ook even aan met hoeveel personen u komt?

 

Om het parkeren in goede banen te leiden staan er verkeersregelaars. Wij verzoeken u de instructies van de verkeersregelaars op te volgen.

 

Namens OHW wens ik u alvast fijne kerstdagen, een gezellige jaarwisseling en alle goeds voor een gezond en succesvol 2016.

 

Graag tot ziens op donderdag 7 januari a.s. voor een gezamenlijke toost op het nieuwe jaar.

 

 

Locatie: De Eendrachtshoeve, Zuid-Beijerland

Tijd: 17.00 - 19.00 uur

 

Terug naar events