Nieuws

Blijf op de hoogte

Frank van den Ouden benoemd als interim voorzitter OHW

20 april 2020

 

Zoals eerder aangekondigd zal, na 10 jaar voorzitterschap, Steven Corijn tijdens de aankomende algemene ledenvergadering aftreden.  

Het derde kwartaal van 2019 is er een vacature uitgegaan. Een aantal kandidaten heeft zich aangemeld waarmee met een delegatie vanuit het OHW bestuur uitvoerig is gesproken. Uiteindelijk is er door het OHW bestuur een voorkeurs kandidaat gekozen.

 

Het aftreden van Steven Corijn en de stemming voor de nieuwe voorzitter zouden officieel plaatsvinden tijdens de ALV, die 6 mei gepland stond.

In verband met het Coronavirus zijn wij genoodzaakt de ALV uit te stellen tot nadere berichtgeving door het RIVM. Dit zal zoals het er nu naar uitziet niet voor de zomer gaan plaatsvinden.

Wij gaan echter niet stilzitten. De nieuwe kandidaat-voorzitter gaat per 1 mei a.s. op interim basis van start en wordt tijdens de ALV voorgedragen aan de leden van de OHW, waarna hierover gestemd zal worden.  

Wie is de nieuwe kandidaat voorzitter?
Zijn naam is Frank van den Ouden. Frank komt uit Oud-Beijerland en is ondernemer. Frank helpt MKB ondernemers met gezonde ontwikkeling van henzelf en hun bedrijf.

Als OHW bestuur hebben wij er alle vertrouwen in dat we met Frank van den Ouden een waardige opvolger hebben gevonden voor Steven Corijn. Wij kijken uit naar de samenwerking.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur van Ondernemersvereniging Hoeksche Waard 

ADRESGEGEVENS

Secretariaat OHW
Postbus 1400
3260 AK Oud-Beijerland

Tel: 06-28653068
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kamer van Koophandel-nr. : 40324720

Aanmelden nieuwsbrief
Vul uw naam in!
Vul een geldig e-mail adres in!
Invalid Input

Privacy & Cookieverklaring © 2023  Ondernemersvereniging Hoeksche Waard - Gemaakt met  door Schot

Lid worden