Nieuws

Blijf op de hoogte

Voorwoord van de Voorzitter

 

26 mei 2020

 

Beste lezer,

 

We hebben de eerste (schrik)golf van het corona virus achter de rug en gelukkig is er inmiddels een routekaart om weer terug te keren naar normaal, ook al is dat een ‘nieuwe normaal’ en biedt dat voor diverse ondernemers nog onvoldoende ruimte. Hopelijk zijn jullie allemaal fysiek nog gezond en bedrijfsmatig veerkrachtig. Dat zullen we allemaal nodig hebben.

 

In het eerste voorwoord van mijn hand wil ik me graag even voorstellen. Ik ben Frank van den Ouden, 47 jaar, geboren, getogen, wonend en werkend in de Hoeksche Waard. Mijn bedrijf heet Frank Business Consulting en als business coach help ik ondernemers bij de ontwikkeling van zichzelf en hun onderneming.

 

Op 1 mei van dit jaar heb ik het voorzitterschap van de OHW overgenomen van Steven Corijn. Vooralsnog is dat op interimbasis, totdat we weer een algemene ledenvergadering kunnen hebben en over mijn officiële benoeming kunnen stemmen. Dat voelt wel raar, zeker omdat ik velen van jullie nog niet (zo goed) ken. Het voelt zowiezo heel bijzonder om in dit corona tijdperk, in deze rol te stappen. Alles gaat op afstand en er zijn geen events waarop ik kan kennismaken met andere leden en hun verhalen kan horen. En toch ga ik met veel enthousiasme aan de slag met en voor de ondernemers van de OHW.

 

Hopelijk spreken we elkaar snel.

 

Met vriendelijke groet,

Frank van den Ouden

 

ADRESGEGEVENS

Secretariaat OHW
Postbus 1400
3260 AK Oud-Beijerland

Tel: 06-28653068
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kamer van Koophandel-nr. : 40324720

Aanmelden nieuwsbrief
Vul uw naam in!
Vul een geldig e-mail adres in!
Invalid Input

Privacy & Cookieverklaring © 2023  Ondernemersvereniging Hoeksche Waard - Gemaakt met  door Schot

Lid worden