Nieuws

Blijf op de hoogte

Update commissie Zichtbaarheid

 

30 juli 2020 

 

De afgelopen maanden hebben een hoop veranderingen teweeg gebracht. Meer vanuit huis werken, minder bedrijfsbezoeken, (haast) geen fysieke netwerkborrels. Ook wij zagen bijeenkomsten, onze netwerkborrels en zelfs de Algemene Ledenvergadering geannuleerd worden. En nu ook nog de zomervakantie. Hopelijk zijn we als OHW voldoende zichtbaar gebleven via nieuwsbrieven, social media en de website. Mocht u iets gemist hebben, meldt het ons dan.

 

Stilgezeten hebben we echter evenmin. Zo organiseerde OHW in samenwerking met Nathalie van Prooijen en Karen de Groot van Gemeente Hoeksche Waard een drietal webinars. Omdat we veel positieve reacties hebben ontvangen, gaan wij na de zomervakantie de samenwerking op dit vlak verder intensiveren. Of dit alleen digitaal zal zijn, of dat dit ook via een fysieke bijeenkomst gaat gebeuren is nu nog niet bekend.

 

Samen met Startersnetwerk Hoeksche Werk zijn we ook voorzichtig een intensievere samenwerking aan het aftasten en inrichten. “Samen Sterk” is het motto van OHW, en dat past hier prima bij. Delen van kennis en kunde, samen evenementen organiseren en de belangenbehartiging van een grotere groep ondernemers zijn slechts enkele voorbeelden van synergie. Tijdens de ALV op 17 september zullen wij dit nader toelichten. Hopelijk tot dan!

ADRESGEGEVENS

Secretariaat OHW
Postbus 1400
3260 AK Oud-Beijerland

Tel: 06-28653068
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kamer van Koophandel-nr. : 40324720

Aanmelden nieuwsbrief
Vul uw naam in!
Vul een geldig e-mail adres in!
Invalid Input

Privacy & Cookieverklaring © 2023  Ondernemersvereniging Hoeksche Waard - Gemaakt met  door Schot

Lid worden