Nieuws

Blijf op de hoogte

Lodder Events & Sfeermakers Hoeksche Ondernemersheld september!

7 oktober 2021

 

Uit de mooie aanmeldingen van de afgelopen periode is door het organisatiecomité wederom een winnaar gekozen: namelijk Natasja Hörnemann en Bas Lodder van Lodder Events & Sfeermakers uit Numansdorp. opnieuw twee ondernemers die zich in coronatijd op positieve manier hebben weten te onderscheiden. Hun evenementenorganisatie viel door de lockdowns met 90 % terug in omzet.

Ondanks de lockdowns mochten zij toch nog 2 keer het jeugdvakantieland in Ahoy organiseren, een maatschappelijk evenement voor kinderen die door welke reden dan ook niet kunnen genieten van een welverdiende vakantie. En daar zijn ze heel trots op.

Natasja en Bas zijn echter niet de types om bij de pakken neer te gaan zitten. Integendeel! Omdat Bas vroeger een aantal bloemenwinkels had, was al snel het idee van prachtbloemen.nl geboren. Een landelijk opererende online bloemenbezorgdienst was het mooie resultaat. Maar ook cadeaus zoals chocolade, wijn, bieren en cadeaupakketten kunnen via prachtbloemen worden besteld.

Als vaste partner voor de bezorging werd Hurry Up Parcels ingeschakeld, niet toevallig het bedrijf van zoon Anthony.

 

Horeca

Natasja en Bas zijn echte Bourgondiërs en graag geziene gasten in de Numansdorpse horeca. Volgens hen kon de lokale horeca nog wel een aanvulling gebruiken. Alsook het gemis van de mogelijkheid om bijvoorbeeld op maandag uit eten te gaan. Toen het pand van restaurant Lust begin 2021 te koop kwam, was de beslissing dan ook snel genomen. Ze gingen dit pand kopen en hun eigen restaurant starten. Het moest een trendy zaak worden en er werd dus grondig verbouwd, waarna op 26 juni de opening volgde.

Na een brainstormsessie werd de kreet “naar Natasja toe” afgekort tot Tast Toe, Bar & Kitchen gekozen. De resultaten zijn, ondanks het ontbreken van horecaervaring, tot  nu toe boven verwachting. Het restaurant is 7 dagen per week open.

Ondernemende familie

Jan Rottier van het organisatiecomité van de ondernemersheld prijst met name de ondernemersgeest van de familie Lodder. “Dit zijn ondernemers pur sang. Waar anderen bij de pakken neer gaan zitten, zien zij kansen en pakken die vervolgens met beide handen aan! Ook buiten hun comfortzone. Echt een inspiratie voor andere ondernemers.”

Natasja en Bas zijn vooral blij met de nominatie en het klinkende resultaat van hun nieuwe restaurant. ”Deze extra naamsbekendheid kunnen wij goed gebruiken”.

Start zoektocht Hoeksche Ondernemersheld oktober!
Met de bekendmaking van de Hoeksche Ondernemersheld van september, gaan we in oktober op zoek naar een nieuwe held. Dat is overigens de laatste maandheld die we gaan kiezen. Daarna gaan via een publieksverkiezing de Hoeksche Ondernemersheld 2021 kiezen. Ben jij of ken jij een Hoeksche ondernemer – een gevestigde ondernemer, een starter, een retailer/winkelier of een sociaal ondernemer – die zich in deze tijd op een positieve manier weet te onderscheiden en hiermee een bron van inspiratie is voor anderen? Laat het uiterlijk 20 oktober weten met een korte toelichting via ondernemersgalahw.nl/hoeksche-ondernemersheld. Begin november wordt er een nieuwe Hoeksche Ondernemersheld bekend gemaakt.

Over de Hoeksche Ondernemersheld De Hoeksche Ondernemersheld is een initiatief van de vier ondernemersverenigingen achter het Ondernemersgala Hoeksche Waard – de Ondernemersvereniging Hoeksche Waard (OHW), Startersnetwerk Hoeksche Waard, Detailhandelsraad Hoeksche Waard en De Maatschappij, departement Hoeksche Waard - om het ondernemerschap op ons eiland een podium te geven en een hart onder de riem te steken in deze bijzondere tijden. Ook levert het een bijdrage aan #kooplokaal.

Hoeksche Ondernemersheld 2021
In de maand november zal er een publieksverkiezing gehouden worden, waarbij alle maandhelden, zoals Lodder Events & Sfeermakers, zullen strijden om de titel de Hoeksche Ondernemersheld 2021.


 

Foto: Heijblom fotografie

ADRESGEGEVENS

Secretariaat OHW
Postbus 1400
3260 AK Oud-Beijerland

Tel: 06-28653068
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kamer van Koophandel-nr. : 40324720

Aanmelden nieuwsbrief
Vul uw naam in!
Vul een geldig e-mail adres in!
Invalid Input

Privacy & Cookieverklaring © 2023  Ondernemersvereniging Hoeksche Waard - Gemaakt met  door Schot

Lid worden