Nieuws

Blijf op de hoogte

Banenmarkt op CSG Willem van Oranje

Op woensdag 23 november wordt op CSG Willem van Oranje, locatie Zoomwijck, in Oud-Beijerland een banenmarkt gehouden, waarbij het bedrijfsleven de kans krijgt in contact te komen met een groep tweetalig opgeleide leerlingen. De ongeveer 275 leerlingen doen dit schooljaar havo- of vwo-eindexamen en oriënteren zich actief op hun opleidings- en arbeidsmogelijkheden. De tweetalige opleiding houdt in dat zij de Engelse taal perfect beheersen, wat voor sommige ondernemingen heel waardevol kan zijn.Ontmoet alvast jouw toekomstige medewerkers!
Het idee is aan het eind van de middag samen met de ondernemers een meet & greet te houden. Volgens ons is dit een unieke kans om met deze groep leerlingen in contact te komen en het bestaan van prachtige Hoeksche Waardse ondernemingen onder hun aandacht te brengen nu zij op het punt staan belangrijke keuzes voor de toekomst te maken. Deelname kost niets, er is wel geopperd dat deelnemende bedrijven misschien de consumpties die door de leerlingen worden genuttigd voor hun rekening willen nemen.


Ben je geïnteresseerd in deze unieke kans laat dat dan even weten aan het secretariaat. Zodra er meer details bekend zijn over aanvang en eindtijden laten we je dat weten.


Namens de Commissie Onderwijs en Arbeidsmarkt.

ADRESGEGEVENS

Secretariaat OHW
Postbus 1400
3260 AK Oud-Beijerland

Tel: 06-28653068
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kamer van Koophandel-nr. : 40324720

Aanmelden nieuwsbrief
Vul uw naam in!
Vul een geldig e-mail adres in!
Invalid Input

Privacy & Cookieverklaring © 2023  Ondernemersvereniging Hoeksche Waard - Gemaakt met  door Schot

Lid worden