Nieuws

Seizoensafsluiting

 

9 juli 2019

 

Dinsdag 9 juli was de OHW leden BBQ ism het Startersnetwerk Hoeksche Waard. We waren te gast bij Gasterij de Elzentuin. Steven Corijn en Pim Verhage openden de BBQ. Tijdens de toespraak werd de succesvolle samenwerking met betrekking tot het Ondernemersgala Hoeksche Waard nog eens benoemd. We kijken terug op een gezellige BBQ in een prachtige ambiance. Nog even nagenieten met de foto’s.

Lees meer

Gezien in de Hoeksche Waard / HoekscheWaard.nl

 

15 juli 2019

 

Ondernemersvereniging Hoeksche Waard met een mooi stuk in Hoekschewaard.nl

 

 

Wederom succesvolle en gezellige 5e Haringparty Hoeksche Waard voor ondernemers op do 27 juni!

 

27 juni 2019


Met de teller op ruim 200 bezoekers was het afgelopen donderdag 27 juni tijd voor de 5e Haringparty Hoeksche Waard. Een feest om te mogen organiseren! Na de officiele opening door wethouder Paul Boogaard kon het feest echt beginnen....

Lees meer

OHW reikt prijs uit aan leerlingen OBS Het Pluspunt

 

28 juni 2019

 

Op dinsdag 28 juni ontvingen zes leerlingen van OBS Het Pluspunt de wisselbeker van de Ondernemersverenging Hoeksche Waard uit handen van Sander Kruijthof van KIBO Accountants. In het kader van het project ‘Leren Ondernemen’ hadden de zes Fantasic Bags opgezet. 

Lees meer

OHW regiobijeenkomst thema Duurzaamheid

 

13 juni 2019

 

Gister tijdens de OHW regiobijeenkomst thema Duurzaamheid waren we te gast bij Bluehome.

 

De bijeenkomst was informatief ivm het mogelijk opstarten van zonnepanelenprojecten op de bedrijventerreinen in Oud-Beijerland, de BIZ "De Bosschen en Hoogerwerf”

 

Lees meer

Even voorstellen
OHW commissie Zichtbaarheid


15 mei 2019 

 

Sinds 1 januari 2019 is de OHW ingedeeld in commissies, die zich op diverse gebieden inzetten voor het behartigen van de belangen van ondernemend Hoeksche Waard. Als voorzitter van de commissie Zichtbaarheid zet ik me, samen met Vera Pieters en Johan van Gemeren, in voor de OHW.

Lees meer

Speciaal mailadres RWS voor renovatie Heinenoordtunnel

8 mei 2019

Rijkswaterstaat stelt een speciaal mailadres in voor ondernemers die willen reageren op de grootscheepse renovatie van de Heinenoordtunnel. Die toezegging deed Marjolein Brandt  van Rijkswaterstaat tijdens de Algemene Ledenvergadering van de OHW op 8 mei jl.

Lees meer

 

 

Gemaakt met door Schot Marketing & Communicatie