Nieuws

Blijf op de hoogte

Constructief overleg met SGP Tweede Kamer lid Chris Stoffer


6 maart 2023

Vandaag voerden ondernemers een constructief overleg met SGP-Tweede Kamer lid Chris Stoffer in het bijzijn van Hans Biesheuvel van ONL en vertegenwoordigers van de SGP.

Namens de gezamenlijke ondernemers van Goeree Overflakkee en Hoeksche Waard werden zorgen en kansrijke suggesties om de verkeershinder en bijkomende schade te verminderen besproken met de heer Stoffer. Eerder dit jaar stelde de heer Stoffer kamervragen aan Minister Harbers inzake de bereikbaarheid van de regio. 

Namens zijn partij de SGP waren ook de wethouder en een raadslid van de SGP Hoeksche Waard en een fractielid van de SGP Zuid-Holland aanwezig. 

 

Een maand geleden voerde de OHW en de FOGO een overleg met Minister Harbers over de renovatie van de Heinenoordtunnel en de Haringvlietbrug, die recent gestart zijn en waarvan we de eerste heftige gevolgen al hebben ervaren. Veel ondernemers, maar zeker niet alleen ondernemers, krijgen veel last van de geplande werkzaamheden en afsluitingen. Namens OHW gaf bestuurslid Filip den Eerzamen aan dat er meer gedaan kan en moet worden aan maatregelen om de hinder in het verkeer als gevolg van de werkzaamheden aan zowel brug als tunnel verder te reduceren. Namens de ondernemers op Flakkee zette Marlies Mulder dit kracht bij. Vanuit de commissie Bereikbaarheid van de OHW gaven voorzitter Raymond van Galen en lid en transportondernemer Simon van der Mark hier een aantal concrete voorbeelden voor, die de komende periode met RWS besproken en -hopelijk- verder uitgewerkt gaan worden. Chris Stoffer gaf aan geschrokken te zijn van de voorbeelden en signalen vanuit de ondernemers en deze mee te nemen naar Den Haag. Wordt vervolgd!




Van links naar rechts: Simon van der Mark (Cie Bereikbaarheid OHW), Filip den Eerzamen (bestuur OHW) Arie van der Linden (raadslid SGP HW), Raymond van Galen (Cie Bereikbaarheid OHW), Hans Biesheuvel (ONL), Marlies Mulder (bestuur FOGO), Chris Stoffer (Tweede Kamer SGP), Johan Matze (fractielid SGP provincie Zuid-Holland), Adriaan van der Wulp (wethouder SGP HW).

ADRESGEGEVENS

Secretariaat OHW
Postbus 1400
3260 AK Oud-Beijerland

Tel: 06-28653068
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kamer van Koophandel-nr. : 40324720

Aanmelden nieuwsbrief
Vul uw naam in!
Vul een geldig e-mail adres in!
Invalid Input

Privacy & Cookieverklaring © 2023  Ondernemersvereniging Hoeksche Waard - Gemaakt met  door Schot

Lid worden