Lid worden

 

Door uw lidmaatschap OHW nóg sterker

 

Nog beter ondernemersklimaat

OHW bouwt aan een nog beter ondernemersklimaat in het gebied en treedt op als gesprekspartner naar de gemeente Hoeksche Waard en andere (overheids)instellingen. Daarnaast stimuleert de vereniging onderling contact tussen de leden door het organiseren van diverse bijeenkomsten. Bijvoorbeeld een bedrijfsbezoek bij een van de leden.

 

Gewoon lid 

Voor bedrijven die gevestigd zijn in de Hoeksche Waard en ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Daar vallen ook bedrijfseigenaren onder die in de HW wonen en het bedrijf buiten de Hoeksche Waard hebben. Het dagelijks bestuur beoordeeld de toelating. Het lidmaatschap bedraagt € 185,- per jaar. Als lid krijgt u een vermelding op onze website, mag u alle bijeenkomsten bijwonen (ongeveer 8 bijeenkomsten per jaar) en krijgt u stemrecht tijdens de algemene ledenvergadering.

 

Donateur

Voor bedrijven die gevestigd zijn buiten de Hoeksche Waard en de bedrijfseigenaar buiten de Hoeksche Waard woont is het mogelijk om donateur te worden. Het dagelijksbestuur zal de toelating beoordelen. Het donateurschap bedraagt € 185,- per jaar. Als donateur krijgt u een vermelding op onze website, mag u alle bijeenkomsten bijwonen (ongeveer 8 bijeenkomsten per jaar), u heeft geen stemrecht tijdens de algemene ledenvergadering.

 

 

Er zijn twee lidmaatschappen waar uit gekozen kan worden:

Invalid Input

 

Vul uw naam in!
Invalid Input
Vul een geldig e-mail adres in!
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Vul uw website in
Invalid Input
Invalid Input

SELECTEER UW BRANCHE:

Selecteer uw branche

 

UPLOAD UW LOGO:

Invalid Input

 

BEWIJS DAT U GEEN ROBOT BENT:

Probeer het opnieuw!

Het lidmaatschap wordt afgesloten voor een heel kalenderjaar. Voor meer informatie en hoe op te zeggen staat in onze statuten en huishoudelijk regelement.