Ondernemersvereniging Hoeksche Waard

Over OHW

Meer bereiken in Hoeksche Waard
Bent u ondernemer in de Hoeksche Waard? Of werkt u op dit bruisende eiland, dan is lid worden van Ondernemersvereniging Hoeksche Waard een goed idee! Ruim 600 leden zijn inmiddels lid van onze actieve vereniging. Wij zetten ons in voor al onze leden. Ons motto is 'Samen, Sterk': door samenwerking bereiken we veel meer in de Hoeksche Waard. OHW gelooft in verbindingen leggen en onderhouden om zo de krachten te verenigen. Door te werken aan gezamenlijke doelen hebben we een betere ingang bij instanties en kunnen we Hoeksche Waardse ondernemersbelangen behartigen. En daar heeft ook u baat bij!


Nog beter ondernemersklimaat
OHW bouwt aan een nog beter ondernemersklimaat in het gebied en treedt op als gesprekspartner naar de gemeente Hoeksche Waard en andere (overheids)instellingen. Daarnaast stimuleert de vereniging onderling contact tussen de leden door het organiseren van diverse bijeenkomsten. Bijvoorbeeld een bedrijfsbezoek bij een van de leden of een bijeenkomst over de toekomst van de Hoeksche Waard.

Voor bedrijven die gevestigd zijn in de Hoeksche Waard en ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel bedraagt het lidmaatschap € 185,- per jaar. Als lid krijgt u een vermelding op onze website, mag u alle bijeenkomsten bijwonen en krijgt u stemrecht tijdens de algemene ledenvergadering.

Voor bedrijven die gevestigd zijn buiten de Hoeksche Waard en de bedrijfseigenaar buiten de Hoeksche Waard woont is het mogelijk om donateur te worden. Het dagelijksbestuur zal de toelating beoordelen. Het donateurschap bedraagt € 185,- per jaar. Als donateur krijgt u een vermelding op onze website, mag u alle bijeenkomsten bijwonen, u heeft geen stemrecht tijdens de algemene ledenvergadering.

Het combilidmaatschap is mogelijk vanaf inschrijving tot maximaal 6 jaar lidmaatschap van StartSmart HW. Alleen voor StartSmart HW leden die gevestigd zijn in de Hoeksche Waard en ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Daar vallen ook bedrijfseigenaren onder die in de HW wonen en het bedrijf buiten de Hoeksche Waard hebben. Het lidmaatschap bedraagt € 185,- per jaar, dit wordt door StartSmart HW aan u gefactureerd. Als lid krijgt u een vermelding op onze website, mag u alle bijeenkomsten bijwonen (ongeveer 8 bijeenkomsten per jaar) en krijgt u stemrecht tijdens de algemene ledenvergadering. Na maximaal 3 jaar combilidmaatschap zal StartSmart HW het lidmaatschap beëindigen of omzetten in een ambassadeurschap. De ondernemers zijn dan alleen nog lid van de OHW.

ADRESGEGEVENS

Secretariaat OHW
Postbus 1400
3260 AK Oud-Beijerland

Tel: 06-28653068
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kamer van Koophandel-nr. : 40324720

Aanmelden nieuwsbrief
Vul uw naam in!
Vul een geldig e-mail adres in!
Invalid Input

Privacy & Cookieverklaring © 2023  Ondernemersvereniging Hoeksche Waard - Gemaakt met  door Schot

Lid worden