Nieuws

Blijf op de hoogte

Samenwerken aan een bruisend starter & ondernemersklimaat in de Hoeksche Waard

 

Beste leden van Ondernemersvereniging Hoeksche Waard,

Graag brengen we jullie op de hoogte van de boeiende ontwikkelingen in ons gezamenlijke streven naar een bloeiend starters- en ondernemersklimaat in de Hoeksche Waard. In nauwe samenwerking met de gemeente hebben we grote stappen gezet om de visie van het startersbeleid meer “van kreet naar concreet” te brengen. Dat heeft nog best wat voeten in de aarde, of Hoeksche Waardse klei in dit geval.

Eén van de mijlpalen in ons traject was het haalbaarheidsonderzoek uitgevoerd door Hoeksche Waardse ondernemer Chi Brouwer. Dit onderzoek werpt licht op de behoefte aan Startershub, co-workspaces en een ondernemerscampus in onze regio.

De resultaten zijn binnen en bieden ons een scherper beeld van hoe we als ondernemersvereniging en StartSmart, samen met ondernemers, onderwijs en hubs, elkaar kunnen ondersteunen en vinden.

Hoewel de campus nog vorm moet krijgen, zijn we verheugd over de enthousiaste reacties van betrokken partijen. De volgende stap is het samenbrengen van alle belanghebbenden aan tafel, waarbij we de basis leggen voor verdere ontwikkelingen.

Hoewel sommige initiatieven zich nog moeten vormen, zijn we trots op de voortgang die we tot nu toe hebben geboekt. De lancering van community-software staat op onze agenda, StartSmart draait hier binnenkort een Proof of Concept (POC) mee.

Daarnaast willen we graag onze nieuwe startcoaches, Leo en Marco, verwelkomen. Zij zullen fungeren als de bruggen naar kennis en groei voor startende en opkomende ondernemers in de regio. Hun expertise en begeleiding zullen van onschatbare waarde zijn voor degenen die hun ondernemersreis beginnen. Denk je dat is iets voor mij, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Kortom, we boeken gestaag voortgang en we merken dat dit een grote investering is, ook in tijd van ons allen. Maar we zijn nog steeds volop gemotiveerd hier een succes van te maken.

Een mooie samenwerking gericht op kennisdeling, samenwerking en inspiratie als bouwstenen voor onze ondernemers hier.

Martijn de Ruiter

Voorzitter Commissie Starters en ZZP’ers / Voorzitter StartSmartHW.

ADRESGEGEVENS

Secretariaat OHW
Postbus 1400
3260 AK Oud-Beijerland

Tel: 06-28653068
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kamer van Koophandel-nr. : 40324720

Aanmelden nieuwsbrief
Vul uw naam in!
Vul een geldig e-mail adres in!
Invalid Input

Privacy & Cookieverklaring © 2023  Ondernemersvereniging Hoeksche Waard - Gemaakt met  door Schot

Lid worden