VOLG ONS:

Bekijk ons manifest Open het manifest

  • Home
  • Nieuws
  • Nauwe samenwerking Startersnetwerk en Ondernemersvereniging HW

Nieuws

Nauwe samenwerking Startersnetwerk en Ondernemersvereniging HW

10 november 2020

Ondernemersvereniging Hoeksche Waard (OHW) en Startersnetwerk Hoeksche Waard (SNHW) zijn een samenwerkingsovereenkomst aangegaan. Daarmee bundelen beide  verenigingen hun krachten als belangenbehartiger van startende en gevestigde ondernemers in de Hoeksche Waard.

Beide verenigingen zijn en blijven zelfstandig, maar dankzij de officiële samenwerking kan OHW nu ook op gemeentelijk niveau de belangen van startende ondernemers behartigen. Het is namelijk de wens van gemeente Hoeksche Waard om één ondernemersvereniging als gesprekspartner te hebben, die breed gedragen wordt. Dankzij de officiële samenwerking is dat nu meer het geval.

 

Binnen de OHW krijgt SNHW een rol in de commissie Starters/ZZP, zodat zij ook binnen de organisatie van de grotere vereniging duidelijk zijn vertegenwoordigd. Leden van SNHW kunnen deelnemen in deze commissie.

Voordeel van de samenwerking is ook dat startende ondernemers die zich bij SNHW of OHW aansluiten, indien het hen past, kunnen kiezen voor een combi-lidmaatschap van SNHW/OHW. Dit kan direct, maar ook na verloop van tijd.

Zij zijn dan van beide verenigingen volwaardig lid en kunnen deelnemen aan bijeenkomsten, webinars en andere events. Beide partijen streven ernaar elkaar zoveel mogelijk te versterken en samen te werken. Dankzij de samenwerking zien beide verenigingen ook mogelijkheden voor gezamenlijke activiteiten en publiciteit.

Fotograaf: Remi Kranendonk

 

 

Gemaakt met door Schot Marketing & Communicatie