Nieuws

Blijf op de hoogte

Constructief overleg college van B&W gemeente HW en dagelijks OHW-bestuur

 

29 september 2021

Het dagelijks bestuur van OHW heeft vier keer per jaar overleg met wethouder Paul Boogaard (economie en ondernemen) waarvan één keer met het college van B&W. Op 29 september jl. vond het jaarlijkse overleg met B&W plaats bij drukkerij VAN AS in Oud-Beijerland.

Tijdens dit overleg werden o.a. de volgende onderwerpen besproken: samenwerking gemeente HW-OHW, ontwikkelingen OHW, bereikbaarheid van de HW, actieplan werklocaties, Ondernemerscafé HW on toer, Manifest OHW en de ontwikkelagenda.  Beide partijen kijken terug op een constructief overleg. Samen gaan zij voor een vitale Hoeksche Waard waar het goed werken en ondernemen is.  


Aansluitend gaven Wouter van As en Rinske Haan-van As een rondleiding door hun mooie familiebedrijf. VAN AS is een innovatief en vernieuwend grafisch familiebedrijf dat is opgericht in 1935. Zij beschikken over 4 specialismen; Drukwerk, Kalenders, Point of Sale en Sign. Opa van As is destijds begonnen met een boekhandel in Oud-Beijerland. Regelmatig kwamen er klanten in de winkel die vroegen om geboortekaartjes, briefpapier of visitekaartjes. Aanvankelijk besteedde hij die opdrachten uit. Maar op een goed moment besloot hij zelf een pers te kopen. Zo is het begin van de drukkerij ontstaan.

Om voortdurend onderscheidend te blijven, hebben Johan en Martien van As, de tweede generatie, ervoor gekozen ook andere diensten aan te bieden. Zij hebben niet alleen op extra kwaliteit en service ingezet, maar ook naar interessante nicheproducten in de grafische industrie gezocht.

Zo is al dertig jaar de driemaandskalender een bestseller voor de drukkerij. Van As is in de jaren tachtig van de vorige eeuw begonnen met dit product en het is nog altijd een van de grote pijlers van het bedrijf. De derde generatie, Leendert, Wouter en Rinske van As, richt zich momenteel vooral op nieuwe ontwikkelingen binnen de grafische industrie. 

 


 

 

 

 

ADRESGEGEVENS

Secretariaat OHW
Postbus 1400
3260 AK Oud-Beijerland

Tel: 06-28653068
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kamer van Koophandel-nr. : 40324720

Aanmelden nieuwsbrief
Vul uw naam in!
Vul een geldig e-mail adres in!
Invalid Input

Privacy & Cookieverklaring © 2023  Ondernemersvereniging Hoeksche Waard - Gemaakt met  door Schot

Lid worden