VOLG ONS:

Bekijk ons manifest Open het manifest

  • Home
  • Nieuws
  • Nieuwsbrief januari: Voorwoord van de Penningmeester

Nieuws

Nieuwsbrief januari: Voorwoord van de Penningmeester

 

ChatGPT: vooruitgang in het kwadraat of een ordinaire hype? Ik heb de proef op de som genomen om dit voorwoord geheel te laten schrijven door deze ontwikkeling op het gebied van kunstmatige intelligentie. U mag zelf uw oordeel geven:Beste leden van de Ondernemersvereniging Hoeksche Waard,

Het is weer tijd voor onze nieuwsbrief en we willen u graag op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen binnen onze vereniging.

Allereerst willen we terugblikken op onze succesvolle nieuwjaarsreceptie. Het was fijn om zo veel van onze leden te zien en we hopen dat u genoten heeft van de gezelligheid en de netwerkopportuniteiten. We willen ook onze sponsors bedanken voor hun bijdrage aan het evenement.

Op dit moment zijn we ons bewust van de zorgen rondom de renovatie van de Haringvlietbrug en de Heinenoordtunnel. We begrijpen dat deze renovaties invloed kunnen hebben op de bedrijfsvoering van onze leden en we zullen ons uiterste best doen om de belangen van onze leden te behartigen. We zullen in gesprek gaan met de verantwoordelijke partijen om ervoor te zorgen dat de renovaties zo min mogelijk impact hebben op onze leden.

Daarnaast blijven we ons inzetten voor het behartigen van de belangen van onze leden op andere gebieden. We zullen blijven lobbyen bij de gemeente en de provincie om de belangen van onze leden te behartigen. We zullen ook blijven werken aan het creëren van netwerkopportuniteiten voor onze leden en het organiseren van evenementen.

We hopen dat u deze nieuwsbrief nuttig vindt en we kijken uit naar uw deelname aan onze toekomstige evenementen.

Een succesvol en innovatief 2023 toegewenst!

Erik Klop
Penningmeester OHW

 

 

Gemaakt met door Schot Marketing & Communicatie